régió
város
szállás típusa
térképes kereső
Kedves Látogatónk!
Kérjük, engedje meg, hogy a következőkben röviden bemutassuk Intézményünket a STUDIO ITALIA Olasz Nyelvi és Idegenforgalmi Központot és a STUDIO ITALIA OLASZ UTAZÁSI IRODÁT.
Az alapítástól napjainkig

A STUDIO ITALIA 1990-ben alakult, a mindennapi olasz kultúrát ismertető és az olasz-magyar kapcsolatokat elősegítő központ létrehozásának szándékával.

Studio Italia Olasz Utazási Iroda - Az olasz utak specialistája

Olaszország első kézből.

Az Intézmény 17 éves tapasztalatát maga mögött tudva 2007-ben úgy döntött, bővíti repertoárját és megteremti annak lehetőségét  hogy Olaszországot másokkal is alaposan megismertesse, és főként hogy az egyéni utazási igényeket messzemenően kiszolgálja.  A profi szervezés mellett próbálunk hasznos ismeretekkel is segítségükre lenni utazásaik alkalmával, például milyen különlegességeket érdemes feltétlenül megnézni egy adott városban, régióban, hol lehet jókat enni vagy éppen vásárolni, a legtöbb esetben első kézből, vagy korábbi utasaitól, hallgatóitól, barátaitól szerzi.

Hozzáértés, szakértelem

Manapság egyre több az utazási iroda, vagy az internetes szállásfoglaló rendszer, azonban kevesen vannak olyanok, akik valóban szakértői az adott területnek.

A Studio Italia Olasz Utazási Iroda folyamatosan látogatja a szálláshelyeit, partnereit. Az Olaszországban megszerzett tapasztalatainak köszönhetően azonnal ki tudja szűrni az avatatlan szem számára sokszor rejtve maradó hiányosságokat. Gondos és aprólékos munkával válogattuk ki azokat a szálláshelyeket, szolgáltatókat , amelyekkel szerződést kötöttünk, ezért a Studio Italia  ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy nem érhetik őket kellemetlen meglepetések .

Garantált minőség

A Studio Italia Olasz Nyelviskola tanárai, az Olasz Utazási Iroda munkatársai, barátai is a weboldalon szereplő szállásokat veszik igénybe.

Biztonság

A kezdeményezések eredményeképpen a STUDIO ITALIA napjainkban 16 tudásszinten szervezett tanfolyamain évente kb. 2.000 beiratkozott hallgatót tart nyilván, az országos olasz nyelvi tankönyvigény mintegy 75 %-át fedi le. Olaszországi nyelvtanfolyamain, utazásain az elmúlt 18 évben több ezer fő vett részt.

Mit várhat Ön a Studio Italia Olasz Utazási Iroda programjaitól?

Megbízhatóságot • minőségi kínálatot • szakmai hozzáértést • biztonságot • felelősséget • ügyfél-orientált, kedves személyzetet színvonalas környezetben • személyes kapcsolatot a szálláshelyekkel • kényelmet • széles programkínálatot • a legkedvezőbb feltételeket a piacon

Hogyan tovább?

Ha az eddigiekben olvasottak elnyerték tetszését és áttanulmányozta weboldalunkon található ajánlatainkat, kérjük, keresse fel irodánkat akár személyesen, akár telefonon, akár e-mailen. Ha még csak tervezgeti egy olaszországi út lehetőségét, akkor is érdemes irodánkba betérni, mert olyan hasznos információkhoz juthat, amelyek segítségére lehetnek egy Önnek megfelelő út összeállításában.

Tájékoztatjuk, hogy Utazási Irodánk ajánlatait folyamatosan bővítjük, kérjük, hogy később is térjen vissza honlapunkra. Amennyiben kérdése van, hívjon bennünket telefonon (+36 1 789-1414).

Üdvözlettel:


                 Salusinszky András
a Studio Italia Olasz Utazási Iroda vezetője