régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Nászút

Nászút Olaszország legszebb strandjai mellett


Fehér homok, szikrázó napsütés, olaszos hangulat.


A nászút nem csak egy utazás a sok közül. Célja, hogy - az esküvőre való készülődés fárasztó napjainak kipihenésén túl - valóban különleges és életre szóló közös élményt nyújtson, amelynek bensőséges és romantikus pillanatait akár 30 év múlva is felidézhetitek. Utazás a társsal, akit egy életre választottatok, s amelynek során reményteli szívvel az elkövetkezendő évek nagy kalandjait tervezgetitek. Szerelmesen és boldogan, kiélvezve annak minden percét.  

Akár napfényes tengerpartra, varázslatos szigetekre, akár egy eldugott, világtól távoli helyre, akár egy kis kalandra, akár az élvezetek minden területét kielégítő kényeztető utazásra vágytok, Olaszország számtalan és változatos lehetőségei közül biztosan megtaláljátok a tökéletes helyet erre a különleges alkalomra. 

 

De ha az időbeosztás vagy a korlátozott anyagi lehetőségeitek miatt életetek nagy utazása egykésőbbi időpontra halasztódik is, nem kell lemondani a megérdemelt romantikus pihenésetekről. 

Miért ne tennétek legalább egy pár napos kiruccanást az esküvő után távol mindentől, édes kettesben?Egy különleges utazás különleges bánásmódot kíván, ezért engedjétek meg, hogy segítségetekre legyünk a tökéletes nászutatok tervezésben és kívánságaitok alapján teljesen egyénre szabott utat szervezzünk nektek. 

 

 

Személyesen:

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. (2.emelet)

Hívjon minket! Telefon: 06/1-789-414                                                   

Emailen:     utazas@studioitalia.hu , utazas3@studioitalia.hu