régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Miért forduljunk utazási irodához, ha nyaralni szeretnénk?

Mindannyian szeretünk gondtalanul nekiindulni a vakációnak. Ebben már az indulás előtt nagy segítségünkre lehet egy jó szakember, aki időt és felesleges stresszt takarít meg nekünk.

Igaz, hogy manapság könnyebben és sokszor olcsóbban eljuthatunk a világ egyik pontjáról a másikra, mint akár 20 évvel ezelőtt, ettől függetlenül egy tartalmas és gazdaságos nyaralás megszervezése sok időt és energiát felemészt.

Ha már egyszer elutazunk és pénzt áldozunk a vakációra, szeretjük tartalommal megtölteni azt: városnézéssel, múzeumlátogatással, kirándulással, stb. Márpedig, ha ennek a megszervezésével nem bízunk meg egy szakembert, bizony előfordulhat, hogy esetleg nem kapunk már napernyőt a strandon, lekéssük a csatlakozó vonatot, kompjáratot, vagy pont lemaradunk kedvenc előadásunkról - amitől nyilvánvalóan bosszankodunk és úgy érezzük, pénzt dobtunk ki az ablakon.

Meghallgatjuk az Ön elképzeléseit, felmérjük az igényeit és Önre "szabjuk" a legmegfelelőbb ajánlatot.

Mi átvállaljuk a döntés súlyát, Ön csak dőljön kényelmesen hátra és élvezze a jól megérdemelt szabadságát!

Nálunk az utas áll az első helyen!

Irodánkban személyesen is találkozhat velünk, felteheti kérdéseit és a nyaralás alatt is készséggel állunk rendelkezésére. Amikor ön nyaral, mi akkor dolgozunk és szaktudásunkkal segítünk a felmerülő nehézségek leküzdésében. Kollégáink hétvégi telefonügyelettel segítik az önök gondtalan nyaralását és tényleg, néha milyen jól esik egy megnyugtató szó egy idegen nyelvi környezetben.

Garantáljuk a szolgáltatások minőségét!

Törekszünk az átláthatóságra, hogy a legnagyobb mértékben tisztában legyen a költségekkel. A lehető legtöbb szolgátatást itthon fizeti, forintban, az önnek megfelelő részletekben, csak annyi készpénzt kell váltania, amennyire tényleg szüksége van.

Rendelkezünk a kellő idegennyelv- és helyismerettel.

A Studio Italia 30 éve Olaszország szakértője, partnereinkkel évtizedes, sokszor baráti kapcsolat köt össze.