régió
város
szállás típusa
térképes kereső
Kedves Ügyfelünk!

A koronavírus-járvány miatt a 2021-es évben a Studio Italia Olasz Utazási Iroda nem szervez utazásokat. Az Olaszországba történő utazási információkról itt tájékozódhat.

Olaszország apartman, hotel vagy villa szállás lehetőséggel

Önt is várja a napfényes Itália!

Nyaraljon az olasz tengerparton, élvezze a kellemes azúrkék víz és a melengető napsugarak cirógatását! Nálunk biztosan megtalálja az ideális szállás lehetőséget, legyen akár apartman, akár 2, 3, 4 vagy 5 csillagos hotel, netán önálló villa, ahol pihenni szeretne. ...

Olaszország szállás ajánlatai egy helyen

Több ezer ajánlatból válogathat weboldalunkon – Olaszország apartman és hotel kínálatából, illetve bérelhető luxus villáiból minden színvonalas, igényes szállás ajánlatot egyszerűen elérhetővé tettünk. Önnek nincs más dolga, mint a kereső segítségével kiválasztani, hol és milyen típusú szálláshelyen szeretne kikapcsolódni.

A legkedveltebb olaszországi szálláshelyek

Bibione, Jesolo (és Lido di Jesolo), Rimini, Lignano, Caorle, Grando... és még sok más népszerű olasz város várja a nyaralni vágyókat apartmanos vagy egyéb szállás lehetőségekkel. Amit mi biztosítunk hozzá: kedvező árak, igény esetén jegyfoglalás, utasbiztosítási lehetőség, programszervezés, stb.

Studio Italia utazási iroda – Olaszország apartman és hotel ajánlatai, bérelhető luxus villái egy helyen!