régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Gyakran felmerülő kérdések

Mit jelölnek az apartmanok jelölései?

Az apartmanokat a külön helyiségek számával szokták jellemezni:

 

  • A vagy MONO - a stúdióapartmanokat jelöli, ahol egy helységben található a konyhasarok és a nappali, ami egyben a hálószoba is. Álatlában 2, 3 vagy 4 fő elhelyzésére alkalmas. 
  • B vagy BILO -  azokat az apartmanokat szokták így jelölni, ahol a konyha és a nappali egyben van, de a hálószoba már külön. Általában 3,4 maximum 5 fő elhelyezésére alkalmas.
  • C vagy TRILO - itt a nappali és konyhasarok mellett 2 különálló szoba is rendelkezésre áll, tehát összesen 3 helyiség. Összesen 5, 6 vagy 7 fő befogadására alkalmas.
Hányan mehetünk egy apartmanba?

Az apartman betűjelzése mögött általában megadják a férőhelyek számát is. Ezen felül 2 év alatti gyermeket be szoktak engedni ingyen, helyenként pótágy fizetésével plusz felnőtt is bemehet. Ezt minden esetben külön meg kell kérdezni. 

Mikor és mennyit kapok vissza, ha lemondom a lefoglalt utat?

A lemondási kötbért a mindenkori Álatlános Szerződési Feltételeink határozzák meg. Amennyiben több szolgáltatást rendel meg, illetve a külföldi partner másként határozza meg a visszamondási feltételeket.

Miért kell adminisztrációs díjat fizetnem?

Miért kell minimum 7 éjszakára foglalnom apartmant?

Miért ragaszkodnak a szombati turnusváltáshoz?

Miért kell kauciót fizetnem apartman foglalása esetén?

Mi az a strandszervíz

Mi az a végtakarítás?

Hol tudom átvenni az apartman kulcsát?

Hogyan kell a bérelt apartmant átadni?

Mennyi az idegenforgalmi adó és kinek kell fizetni?

Vihetek kutyát az apartmanba?

A szálláshelyek mindig feltüntetik, ha megengedik, hogy kisállatot bevigyenek. Álatalában a méreteét is korlátozzák, hiszen egy nagyobb testű kutya esetleg félelmet kelthet. Ha valaki szeretné magával vinni a kedvencét ezt előre kell jelezni, de a helyszínen fizetendő összeggel kell téríteni. Minden esetben figyelembe kell venni, hogy az állat nem maradhat egyedül az apartmanban és ne zavarja a többi vendég nyugalmát.