kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Viareggio

Istituto Linguistico Mediterraneo

Viareggio a toszkán tengerpart kedvelt üdülőhelye, egy bájos kisváros, ahol nyáron nyüzsgő tömeg fogadja az odalátogatókat. Épp ezért kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnék a nyelvtanulást a nyaralással egybekötni. 
A szakmai hétteret az 1981-től biztosítja az iskola magasan képzett tanárokkal, kis csoportokban, barátságos légkörben oktatják a világ összes tájáról érkező diákokat. Az iskola július első napjaitól szeptember első napjáig fogadja az olaszul tanulni vágyókat.

A tanulás a délelőtti órákban folyik, 8,15 -től 12,15-ig és kifejezetten a beszécentrikusságra figyelnek. 

A szabadidő remek kirándulásokra, programokra nyújt lehetőséget, vonattal könnyen elérhető Pisa, Firenze és Lucca városa, de akár a gyönyörű Cinque Terre sziklás tengerpartja is. Az iskola a diákjait egy vagy kétágyas szobákban, külön az iskolának fenntartott apartmanokban helyezi el. Lehetőség van családoknál is kérni szállást, ez esetben a diák otthon reggelit is kap és nagyon kedvező áron kérheti a vacsorát is. 

Az apartmanokban szabad a konyhahasználat, viszont törülköző nem jár, az ágyneműről külön kapnak információkat és az apartmant tisztán kell átadniuk.
A családnál való elhelyezés nem biztosítja a konyhahasználatot, viszont a reggelit, a heti takarítást és az ágynemű cseréjét igen. A családoknál általában van valamilyen kisállat, így ha bármilyen allergia esete állna fenn, erről értesítsen minket. 
Tanfolyamok »