kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Sorrento

Sant`Anna Institute

A fennsíkon fekvő Sorrento álmaink Olaszországát testesíti meg. Könnyen elképzelhetjük, hogy buja növényzetével és enyhe klímájával miért is vált Sorrento a tehetős ókori rómaiak kedvenc városává, mely a mai napig is látogatók ezreit vonzza az impozáns katedrálisával, a ferences templomával, a különösen szép kolostorával, varázslatos virágaival és gazdag természeti látványosságaival.
A nyelviskola a Szent Anna intézetben található a történelmi belvárosban, a lélegzetelállító, színes házakkal tagolt, meredek tengerparton. A több száz éves kolostor épület, a citrom és narancsfákkal tűzdelt, egész évben virágzó kert, felejthetetlen élményekkel gazdagítja a nyelvtanulást. Az intézet csoportos és egyéni foglalkozások, kulturális kurzusok és programok egész sorát kínálja az olaszul tanulni vágyóknak. 

Mint minden iskola, a sorrentói is kínál diákjainak vezetett városlátogatásokat és kirándulásokat. Itt olyan helyszínek veszik körül a hallgatókat, amikről sokan csak álmodnak: Nápoly, Pompeibe, Herculeanumba, Positánóba, Capri szigete, a Vezúv vulkáni térsége és hát természetesen a csodálatos tengerpart.

A Szent Anna Intézet saját apartmanházában 50 diáknak kínál szállást, frissen felújított egy illetve két és háromágyas szobákban. A minden szobához tartozik íróasztal, kis hűtőszekrény, internet hozzáférés - wifi és hagyományos kábeles is. A szobák vagy a tengerre néznek, vagy a gyönyörű belsőkertre. Minden diáknak jár ágynemű és egy törülköző set. A szobák légkondicionáltak és saját zuhanyzóval rendelkeznek. A mosógép pénzérmével működik. 
Tanfolyamok »