kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Róma

Dilit nyelviskola

  Talán nincs is a világon még egy város, amely vetekedhetne Rómával az idők folyamán megőrzött, ünnepélyes és fényűző hagyományok tekintetében. Az Örök Város titka az, hogy egyszerre tárja elénk egész történelmét, a császárság, a kereszténység és a modernkor minden emlékét, szépségét, szellemiségét. A világ egyik legszebb (ha nem a legszebb) városa végtelenül sok lehetőséget kínál arra, hogy a nyelvtanulást egy csodálatos vakációval kössük össze. Nagyszabású kulturális rendezvényeivel, kitűnő konyhájával és közeli ostiai homokos tengerpartjával nagyszerű kikapcsolódást kínál látogatóinak.

A Dilit iskola  - Divulgazione Lingua Italiana - Róma központjában található egy szecessziós villában, a Termini pályaudvartól nem messze, könnyen elérhető mindenki számára akár vonattal, akár repülővel érkeznek. Magát az iskolát 1974-ben alapította az Oktatási Minisztérium és jelenleg az ország legrangosabb intézményének számít, számos nemzetközi szervezet tagja.  

Who we are

Az iskola egész évben kínál általános és intenzív nyelvtanfolyamokat az olaszul tanulni kívánóknak. Tematikus kurzusai közül csak egy párat emelnénk ki:

Üzleti nyelv, Fedezd fel Rómát, Róma és az építészet, Róma és a fotográfia, Róma és filmgyártás, Az olasz konyha, Róma 50+-soknak

Accommodation

Az iskola többféle szállást tud biztosítani a beiratkozott diákjainak. Kérésre standard plus - szobát is biztosítanak, ami általában nagyobb, mint a megszokott vagy éppen saját fürdőszobával rendelkezik.  A szállásokat minden esetben vasárnap lehet elfogalalni és szombaton kell elhagyni. Az árban benne foglaltatik a fürdőszoba és konyha használat, villany és gáz fogyasztás, wifi hozzáférés, lepedő. Törülközőt a diákok nem kapnak a szobához.   

Rómában a tömegközlekedés hetibérlet ára 24 €

Tanfolyamok »