kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Nápoly

Centro Italiano

"Vedi Napoli e poi muori” (Nápolyt látni és meghalni). Jókai Mór szerint e „röpke mondást nem kell ám úgy fordítani, hogy amint meglátta az emberfia Nápolyt, menjen halálozni; hanem hogy addig ne haljon meg, amíg Nápolyt meg nem látta!”

Kevesen tudják, hogy Nápoly ma már közvetlen összeköttetésben van Budapesttel, de Rómából is minden nap elérhető repülővel és vonattal. Azt tanácsoljuk a Nápolyba érkezőknek, hogy elsőként vegyék birtokukba a várost: járják be a történelmi városnegyedet; a kikötőt, ahonnan egészen Ischiáig és Capri szigetéig ellátni; kapaszkodjanak fel a dombtetőre, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. 

Az iskola, amely Nápoly történelmi városnegyedben található, a nyelvtanfolyamok mellett számos izgalmas tanfolyamot szervez, amelyek keretében a tanulók megismerkedhetnek a nápolyi konyhával, a művészettörténettel, színházzal, zenével vagy a város történelmével. 

A Nápolyban tanulók az olasz nyelvet a városra jellemző közvetlen, vidám, családias környezetben sajátíthatják el. Az iskola a tanulókat számtalan érdekes programmal (filmvetítések, városnézés) is várja.

Érdemes tudni, hogy az iskola beiratkozási díja 2 évig érvényes, tehát ha megtetszett és szeretnél visszatérni jövőre, akkor ezt nem kell újra kifizetned. 

Tanfolyamok »