kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Milánó

Linguadue nyelviskola

Milánó nemcsak az üzleti élet központja, hanem az olasz életérzés megtestesítője is: lépten -nyomon észlelhető az oalszokra jellemző kreativitás és találékonyság, tradíció és hagyomány együttese. 

Learn Italian in Milan 

Maga az iskola 1976 óta kínálja olasz nyeltanfolyamait külföldieknek, ügyelve a városhoz méltó igen magas színvonal megtartására: 9 nyelvi szinten, csoportonként 2-3 nyelvtanár vezetésével, napi 4-8 órában különböző típusú és célú nyelvtanfolyam keretében tanítja az olasz nyelvet. 

Vision & Philosophy

Az iskola rendkívül gazdag szabadidős programot kínál hallgatóinak (koncertek, sportolási lehetőség, filmvetítés, színházi előadások, főzőtanfolyam, kirándulások, múzeumlátogatás, vidám zenés összejövetelek).

Shared Flat in Milan

A milánói diáklakásokról annyit kell tudni, hogy 3 vagy annál több lakószobás lakásokról van szó, amit több diák egyszerre bérel. A diákok a szálláson kapnak ágyneműt és törülközőt, a furdőszobát és konyhát a lakótársakkal megosztva használják. A lakások az iskolától 30 perces távolságban találhatóak, egy illetve kétágyas szoba választható. Csak nagykorú diák kérheti elhelyezését diáklakásban. 


Tanfolyamok »