kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Lignano

Linguaviva olasz nyelvi nyári tábor

Lignano barátságos üdülőközpont az Adria partján, aranyszínű homokos strandját, védett fenyveseit, forgalmas, nyaralóktól nyüzsgő fagylaltozóit, szórakozóhelyeit sokan kedvelik.


Az iskola közvetlenül a tengerparton található, úszómedencével, sportpályákkal ellátott üdülőközpontban van. 12-18 év közötti fiatalok jelentkezését várja.  

 A Linguaviva-nyári iskola együtt kínálja mindazt, amit egy diák és szülei a nyári vakációtól elvárhatnak: napsütés, tengerpart, foci, szörf, biciklizés, egészséges táplálkozás, nyelvtanulás, vidám, korban összeillő társaság. 

A fiatalokat 2-4 ágyas fürdőszobás szobákban, nemük és koruk szerint csoportosítva helyezik el. A heti 20 órás / napi 4 órás tanfolyamot vezető tanárokon kívül animátorok és szervezők követik állandó figyelemmel a diákok életét és rendeznek számukra sportprogramokat, kreatív szabadidős foglalkozásokat. A  nap végén röplabda csaták, diszkózás színesíti a közösségi programokat. 

Vasárnaponként kulturális, ismereteket bővítő városnéző kirándulást szerveznek.

A kurzus árában benne foglaltatik a szállás, a teljes ellátás (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) és a heti egy kirándulás. A résztvevők hetente egyszer a mosodát is használhatják. 

A programok biztonságos lebonyolítását a szervezők garantálják, a résztvevőktől viszont baleset és felelősség biztosítás megkötését várják el.  

Kérésre reptéri transzfert is biztosítunk. 

A 2 hetes turnuskezdés időpontjai:

2018. július 1. 2018. július 8. 2018. július 15.


Tanfolyamok »