kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Jelentkezés

  1. lépés: Tanfolyam, szálláshely, időpont, szolgáltatások kiválasztása. Utasaink egyedi szempontjait figyelembe véve tanácsokat adunk az igényeikhez leginkább megfelelő tanfolyam- és szállástípus kiválasztásában. Az időpontnál vegyék figyelembe, hogy az olasz nemzeti ünnepeken az iskolák zárva vannak! Kiutazás: A légi-, busz-, hajótársaságokkal kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően, irodánkban lehetősége van menetjegyének (repülő, busz, komp, hajó) megvásárlására is.
  1. lépés: Foglalás. Megrendelését e-mailen, faxon vagy utazásközvetítő irodánkon keresztül is elküldheti. Foglaláskor a részvételi díj 40 %-át, valamint 15.000 Ft-os adminisztrációs díjat kérjük befizetni az alábbi módon: készpénz, bankkártya, átutalás.
  1. lépés: Utazási szerződés megkötése. Utasaink biztonságát, a minden foglaláskor megkötésre kerülő utazási szerződéssel garantáljuk
  1. lépés: Visszaigazolás. Az előleg megfizetését követően foglalását partneriskolánknak továbbítjuk, aki visszaigazolást küld az utazás minden részletével kapcsolatosan irodánk számára. 
  1. lépés: Részvételi díj befizetése. A részvételi díjat 30 nappal az utazás megkezdése előtt kérjük befizetni. 30 napon belüli jelentkezés esetén már a teljes részvételi díj fizetendő.
  1. lépés: Biztosítás megkötése. A részvételi díjak –erre történő utalás hiányában - utasbiztosítást nem tartalmaznak . Utasainknak javasoljuk az E-111-es sürgősségi ellátás igénybevételére jogosító dokumentum kiváltása mellett kiegészítő poggyász- és balesetbiztosítás, valamint útlemondási biztosítás megkötését, melyre irodánkban kedvezményes árainkkal lehetőséget kínálunk.
  1. lépés: Voucherek átvétele. A részvételi díj befizetését követően utasaink a megrendelt szolgáltatásokról vouchereket (igazolás) kapnak, mely a külföldi partner felé igazolja, hogy jogosultak a szolgáltatások (tanfolyam, szállás) igénybevételére. A  magyar nyelvű visszaigazolásokat, amely a szálláshely pontos címét is tartalmazza, az utazás megkezdése előtti héten küldjük ki a jelentkezőknek. 
  1. lépés: Programszervezés (díjmentes szolgáltatásunk) A hosszú főszezonban sok esetben reménytelen sorban állás elkerülésének érdekében – a változatlan áron , a helyszínen fizetendő- múzeumi belépőjegyek előzetes lefoglalását magunkra vállaljuk. Tengerparti nyaraláshoz igényeinek megfelelő helyen napernyőt, és nyugágyat foglalunk. Programjavaslatainkkal gondoskodunk Önről, ha elege lenne már a tengerpartból, illetve a városlátogatásból, és valami egészen más időtöltésbe fogna.. Rossz idő esetére szóló „túlélő program-csomag” javaslatunkat kérje munkatársainktól!