kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Nászút ajándékba

A nászutas számla lényege, hogy a barátok, rokonok nászajándék tárgyak helyett (vagy azon túl) a Ti nászutatok költségeihez járulnak hozzá. Mindezt egy nagyon egyszerű és diszkrét formában, a nevetekre szóló nászutas számlára történő befizetéssel. Előnye:
  • A nemkívánatos nászajándék tárgyak helyett életreszóló élmény
  • Nem aprózódnak el az ajándékozott összegek több szolgáltatónál
  • Levesszük az adminisztráció és a szervezés terhét a vállatokról
  • Nem kell a nászutat egészében, előre kifizetni súlyosan terhelve a költségvetéseteket az esküvőt megelőzően
  • Az ajándékozás egyszerű, nem szükséges fárasztó utánajárás
  • A násznép felajánlásainak köszönhetően olyan élményekkel lehettek gazdagabbak, amelyekről eddig talán álmodni sem mertetek
Ha a nászutas számla mellett döntötök, akkor személyre szabott és jelszóval védett weboldalt készítünk nektek, amelyen keresztül megoszthatjátok az utazás részleteit és ahol a násznép megteheti felajánlásait.

2011-ben az eskuvonklesz.hu portál játékának "ingyen esküvőjéhez" a Studio Italia biztosította a nászutat.
Andi és Zoli, a győztes pár Toszkánában töltötte nászútját egy romantikus vidéki agriturismoban. A nálunk nyitott nászutas számlán összegyűlt felajánlásokkal pedig még emlékezetessebbé tették ezt a nem mindennapi utazást: meglátogatták egy több évszázados kastély pincéjét és megkóstolták a környék legjobb borait, elköltöttek egy hamisítatlan toszkán vacsorát, meglátogatták Firenze híres múzeumait, részt vettek egy olíva olaj kóstolón és Velencében töltötteknek egy romantikus éjszakát. És mindenről a Studio Italia Facebook oldalán is beszámoltak!


 
Ez pedig akár a tiétek is lehetne, próbáljátok ki: