kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

A KELETI-DOLOMITOK ÉS VELENCE I. - Körutazás

2317

3 nap/ 2 éjszaka


A Dolomitok az Olasz-Alpok területén fekszik, sokak szerint földünk leglátványosabb magas­hegy­sége. A fantasztikus sziklabércek, a romantikus tengerszemek, a gyönyörű havasi rétek és a dús fenyőerdők látványa minden évben januártól de­cem­berig több millió turistát vonz erre a vad­re­gé­nyes vidékre. Utazásaink során szállásunk a Keleti-Dolomitok egyik szép völgyében lesz, ahon­nan le­he­tő­séget biztosítunk az ér­dek­lődők szá­má­ra egy velencei kirándulásra is.

1. nap: Misurina-tó

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás Ausztrián át Olaszországba a Veszprém - Sárvár - Szombathely - Bucsu - Graz - Wörthi-tó - Lienz - Toblach (Dobbiaco) - Misurina-tó útvonalon. A Misurina-tó egy kis tengerszem 1750 méter magasan, a Dolomitok egyik legszebb kirándulóhelye. Nagyszerű panoráma nyílik innen a Dolomitok leghíresebb ormaira, az egyiptomi piramisokra emlékeztető "Tre Cime di Lavaredo"-ra. Séta a tó körül, szabad program, majd továbbutazás a Dolomitok 2-3000 méteres hegyei között. Szállás a Keleti-Dolomitokban, egy hangulatos alpesi faluban (2 éj).

2. nap: Dolomitok vagy Velence

Pihenés a Dolomitokban, lehetőség sétára, túrázásra.

Fakultatív program: Egész napos kirándulás Velencébe (másfél-két órás utazás). Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.

Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk Székesegyház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában. A velencei program zárásaként hajózás a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.

A fakultatív program ára: 8.200 Ft (garantált indulás). A program ára tartalmazza a velencei belépési illetéket, de nem tartalmazza az esetleges belépődíjak és a vaporettojegy árát. 

3. nap: Pieve di Cadore, Cortina d'Ampezzo

Először Pieve di Cadore szép városközpontjában Tiziano szülőházát nézzük meg, majd egy gyönyörű alpesi völgyön keresztül megérkezünk a Dolomitok "fővárosába", Cortina d'Ampezzóba, az 1956-os téli olimpia városába. Séta a pazar fekvésű városban, rövid szabad idő, majd hazautazás a Lienz –Wörthi-tó – Graz – Bucsu – Szombathely – Sárvár - Veszprém útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra, majd Budapestre az esti órákban.

Utazás: Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata). Nincs éjszakai buszozás.

Szállás: 2 éjszaka a Keleti-Dolomitok 2-3000 méter magas hegyei között lévő, szép fekvésű, jó 3 csillagos szálloda 2-3 ágyas, fürdőszobás, tv-vel és telefonnal felszerelt szobáiban.

Ellátás: Büféreggeli / fakultatív félpanzió.

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 2 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (betegség-, baleset-, poggyász), ennek megkötése szerződéskötési feltétel, ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik biztosítással az adott évre.

BBP ára: 420 Ft/fő/nap. 

Félpanziós felár: 8.800 Ft (2 vacsora, amely fejenként 1 pohár bort és vizet tartalmaz)

Egyágyas felár: 10.400 Ft

Olaszországi idegenforgalmi adó: jelenleg nincs érvényben.

BBP: 420 Ft/ napRészvételi díj/ fő
2018. szeptember 29-október 1. 44 900 Ft

Kedves Ajánlatkérő!

Kérjük, hogy a minél pontosabb ajánlat elkészítése érdekében lehetőség szerint ne csak a kötelező mezőket töltsék ki, hanem minden Önök számára fontos igényt jelezzenek.

Köszönjük!
Studio Italia Olasz Utazási Iroda

Kérjük válassza ki, hogy előfoglalni vagy csak ajánlatot szeretne kérni. (Amennyiben már kiválasztotta a konkrét szállást és az időpontot, akkor kérjük használja az előfoglalás funkciót. Ha csak érdeklődni szeretne, válassza az ajánlatkérés opciót!)

! Kapcsolafelvétel jellege ajánlatkérés előfoglalás
!
!
Kérjük az előtagot a végére írni, pl. Kovács dr., Kiss ifj.
!
!
Kérjük, lehetőség szerint ne freemail.hu-s e-mail címet adjon meg, mert a levél kézbesítése bizonytalan.
!
Kérjük telefonszámát a következő formátumban szíveskedjen megadni: +36303972829
 
!
 
!
  Részvételi díj/ fő szállástípus darab
! Dátum választása naptárból
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy júniustól szeptemberig
tengerparti apartmanjaink csak heti turnusra foglalhatóak szombati váltással!
! Dátum választása naptárból
!
Kérjük a gyerekeket is beleértve az összes utazó számát megadni.
 
 
Minden az utazással kapcsolatos kérését ide kérjük beírni. Pl. mozgássérült, család, baráti társaság, fiatalok, nyugdíjasok
! E-mail
Telefon
Kérjük adja meg, hogyan kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.
 

KÖZÉP-ITÁLIA KINCSEI II.

Körutazás

165 500 Ft -től

Körutazás

 

Csoportos körutazás

...