kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Velence, a tengerek királynője II. - Körutazás

2299

4 nap/ 3 éjszaka

1. nap: Aquileia 

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana (a **-gal jelölt időpon­toknál a Veszprém – Sárvár – Szombathely – Bucsu – Klagenfurt – Udine) út­vo­na­lon. Is­mer­ke­dés Aquileiával, mely város az ókorban a Római Biro­dalom leg­je­len­tő­sebb tele­pü­lései közé tarto­zott, majd a korai keresz­ténység egyik bástyája volt (ókori lakó­házak, mauzó­leum, Fórum, ókeresz­tény bazilika híres mozaik­padlóval stb.) A bazilika és a régészeti körzet része az UNESCO vilgörökségnek. Szállás Padova kör­nyé­kén (3 éj).

2. nap: Velence

Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.

Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában. A velencei program zárásaként hajózás a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.

3. nap: Velence, Murano, Burano

Egész napos kirándulás Velencébe. Szabad program, lehetőség további nevezetességek megtekintésére, illetve barangolásra Velence sikátorain és csatornáin keresztül. Idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano és Burano szigeteire. Murano a híres velencei üveggyártás központja, Burano pedig egy bűbájos halászfalu a velencei lagúnában.

4. nap: Padova (Szent Antal-bazilika és óváros)

A délelőttöt Padovában, Szent Antal városában töltjük. Miután megnéztük a város monu­men­tális dísz­terét, a Prato della Vallét és a híres Szent Antal-bazi­likát (gyönyörű freskók, szobrok, dombor­művek stb.), egy óvárosi sétára indu­lunk, ahol számos szép épü­letet, palotát csodál­hatunk meg: Pedrocchi kávéház (Olasz­ország egyik legelő­kelőbb kávé­zója), Palazzo della Ragione (a régi város­háza), Palazzo del Capitanio (a velencei helytartó palo­tája), Palazzo del Bo (a nagy múltú egyetem épü­lete), a dóm a keresz­te­lő­ká­pol­nával stb.

Rövid sza­bad­idő után indulás hazafelé. Utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagykanizsa – Siófok (a **-gal jelölt időpontoknál a Mestre – Udine – Wörthi-tó – Graz – Bucsu – Szombathely – Sárvár - Veszprém) út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra és Budapestre az esti órákban.

Utazás: Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata). Nincs éjszakai buszozás.

Szállás: 3 éjszaka Padova környékén (Velence kb. 45 perc autóbusszal) egy 4 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár). A szálloda irodánk értékelése szerint inkább 3 csillagosnak felel meg.

Ellátás: Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora).

Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek.) 

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 3 éjszakai szállást félpanzióval, az útlemondási biztosítást, a belépési illetéket Velencébe, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat és a velencei vaporettojegyet a 2. napra, valamint a 3. napi bérelt hajó árát.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (betegség-, baleset-, poggyász), ennek megkötése szerződéskötési feltétel, ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik biztosítással az adott évre. 


BBP ára: 420 Ft/fő/nap.

Egyágyas felár: 17.400 Ft

Gyerekkedvezmény: 18.000 Ft (12 év alatt) (Ha a gyermek 2 fizető felnőttel van egy szobában)

Olaszországi idegenforgalmi adó: kb. 6 EUR - a helyszínen fizetendő.Részvételi díj/ fő
2018. november 1-4. 73 000 Ft

Kedves Ajánlatkérő!

Kérjük, hogy a minél pontosabb ajánlat elkészítése érdekében lehetőség szerint ne csak a kötelező mezőket töltsék ki, hanem minden Önök számára fontos igényt jelezzenek.

Köszönjük!
Studio Italia Olasz Utazási Iroda

Kérjük válassza ki, hogy előfoglalni vagy csak ajánlatot szeretne kérni. (Amennyiben már kiválasztotta a konkrét szállást és az időpontot, akkor kérjük használja az előfoglalás funkciót. Ha csak érdeklődni szeretne, válassza az ajánlatkérés opciót!)

! Kapcsolafelvétel jellege ajánlatkérés előfoglalás
!
!
Kérjük az előtagot a végére írni, pl. Kovács dr., Kiss ifj.
!
!
Kérjük, lehetőség szerint ne freemail.hu-s e-mail címet adjon meg, mert a levél kézbesítése bizonytalan.
!
Kérjük telefonszámát a következő formátumban szíveskedjen megadni: +36303972829
 
!
 
!
  Részvételi díj/ fő szállástípus darab
! Dátum választása naptárból
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy júniustól szeptemberig
tengerparti apartmanjaink csak heti turnusra foglalhatóak szombati váltással!
! Dátum választása naptárból
!
Kérjük a gyerekeket is beleértve az összes utazó számát megadni.
 
 
Minden az utazással kapcsolatos kérését ide kérjük beírni. Pl. mozgássérült, család, baráti társaság, fiatalok, nyugdíjasok
! E-mail
Telefon
Kérjük adja meg, hogyan kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.
 

RÓMA, AZ ÖRÖK VÁROS

Körutazás

107 000 Ft -től

Karnevál Velencében II.

Körutazás

72 700 Ft -től

Csoportos körutazás

...