kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Nápoly városnézés programokkal, repülővel! - Nápoly

3146

Nápoly városnézés programokkal körutazás:


A részvételi díj tartalmazza a következő szolgáltatásokat: 5 nap/ 4 éjszaka, félpanziós ellátással, transzfer a repülőtér és a szálloda között, saját busszal, fél napos Nápoly városlátogatás, magyar nyelvű idegenvezetővel, fél napos Pompei látogatás, belépővel, idegenvezetéssel, egész napos kirándulás Amalfi tengerpartján, idegenforgalmi adó és útlemondási biztosítás.

A repülőjegy ára tartalmazza: kis méretű 35x 20x20 centiméteres kézipoggyásszal és egy nagy kézipoggyász: 55x 40 x20 (10 kilogrammos).

Baleset, poggyász és betegség biztosítás külön köthető, melynek ára 550 Ft/nap/fő.


Nápolyt látni és megszeretni …

’O Sole Mio, a Vezúv pusztító ereje és Pompei erotikus falfestményei közötti összefüggés, pizza margherita – és lehetne még sorolni a közhelyeket amik Nápolyról eszünkbe jutnak. Egy dolog biztos, hogy ezt a város egyszer látni kell.

 Csodálatos utazásra invitáljuk a kíváncsi utazni vágyókat, annál is, inkább mert ezzel az úttal egy álom válik valósággá – 5 teljes nap a nápolyi öböl, a Vezúv kürtője és Amalfi romantikus, citrus ligetekkel övezett partjának vonzalmában. Gazdag kulturális programokkal várjuk az érdeklődőket, amelyek magyar nyelvű idegenvezetőnk tolmácsolásában külön élvezetet fognak nyújtani. 

Az utunk egy rövid, alig másfél órás repülés után, Nápoly belvárosában kezdődik. A szobák elfoglalása után szabadon fedezhetjük fel az óvárost, majd a jól megérdemelt vacsora vár minket a szálloda helyiek által is szívesen látogatott éttermében.

Másnap, reggeli után buszos városnézésre indulunk idegenvezetőnk kíséretében, aki a város legismertebb történelmi emlékhelyeit mutatja be nekünk, amiből nem hiányozhatnak az Anjouk magyar vonatkozásai sem. Délután ismét szabadon bóklászhatunk a híres-hírhedt nápolyi sikátorok között.

Harmadik nap Pompei vulkáni láva által betemetett romvárosát látogatjuk meg idegenvezetőnk lelkes magyarázataival megtűzdelve.


                                                   


Negyedik nap egy romantikus, tengerparti útvonalon közelítjük meg Positano, Praiano majd Amalfi partvidékét. Ravelloban egyéni ebéd majd egy kis séta után indulunk vissza a szállodába.

Az ötödik napot szabadon tölthetjük és fedezhetjük fel a vidéket. Erre a napra választható programnak egy hajókirándulást kínálunk fel Ischia mágikus szigetére, ahol különleges, forró hévíz tör felszínre a tengerparton, ezzel is jelezve, hogy a vulkanikus utójelenségek mindenhol tetten érhetők.    


                                                  


Szolgáltatásai: légkondicionálás, internet, étkezési lehetőség, parkolás, kutya bevihető, portaszolgálat
Ellátás: reggeli

0
Baleset, poggyász és betegség biztosítás/ nap
0
Egyágyas felár
0
Fakultatív program, kirándulás Ischia szigetére
0
Repülőjegy Budapest-Nápoly-Budapest útvonalon
0
Részvételi díj/ fő/ félpanzióval
2017.11.14.-11.18. 550 Ft 29 900 Ft 28 900 Ft 49 900 Ft 159 900 Ft

Kedves Ajánlatkérő!

Kérjük, hogy a minél pontosabb ajánlat elkészítése érdekében lehetőség szerint ne csak a kötelező mezőket töltsék ki, hanem minden Önök számára fontos igényt jelezzenek.

Köszönjük!
Studio Italia Olasz Utazási Iroda

Kérjük válassza ki, hogy előfoglalni vagy csak ajánlatot szeretne kérni. (Amennyiben már kiválasztotta a konkrét szállást és az időpontot, akkor kérjük használja az előfoglalás funkciót. Ha csak érdeklődni szeretne, válassza az ajánlatkérés opciót!)

! Kapcsolafelvétel jellege ajánlatkérés előfoglalás
!
!
Kérjük az előtagot a végére írni, pl. Kovács dr., Kiss ifj.
!
!
Kérjük, lehetőség szerint ne freemail.hu-s e-mail címet adjon meg, mert a levél kézbesítése bizonytalan.
!
Kérjük telefonszámát a következő formátumban szíveskedjen megadni: +36303972829
 
!
 
!
  Baleset, poggyász és betegség biztosítás/ nap szállástípus darab
  Egyágyas felár szállástípus darab
  Fakultatív program, kirándulás Ischia szigetére szállástípus darab
  Repülőjegy Budapest-Nápoly-Budapest útvonalon szállástípus darab
  Részvételi díj/ fő/ félpanzióval szállástípus darab
! Dátum választása naptárból
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy júniustól szeptemberig
tengerparti apartmanjaink csak heti turnusra foglalhatóak szombati váltással!
! Dátum választása naptárból
!
Kérjük a gyerekeket is beleértve az összes utazó számát megadni.
 
 
Minden az utazással kapcsolatos kérését ide kérjük beírni. Pl. mozgássérült, család, baráti társaság, fiatalok, nyugdíjasok
! E-mail
Telefon
Kérjük adja meg, hogyan kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.
 

Europa Grand Hotel & Restaurant***

Nápoly

 

Europa Grand Hotel & Restaurant***

Nápoly

 

Nápoly

Nápoly, Dél-Olaszország legnagyobb városa, Campania régió székhelye. A város lakossága kb. egymillió, ezzel Róma és Milánó után a harmadik legnagyobb olasz város. A környező településekkel együtt lakossága 3,1 millió fő, ezzel második Olaszország legnagyobb városi agglomerációnak körében (Milánó után). Félúton fekszik a ...