kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Karnevál Velencében II. - Körutazás

2510

TAVASZVÁRÁS A LAGÚNÁK VÁROSÁBAN

1. nap: Trieszt

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 óra­kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagy­ka­ni­zsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Velence útvonalon. Útközben ismerkedés Trieszt városával, amely amfiteátrumszerűen terül el az Adriai-tenger partján. Trieszt az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosa volt, a belváros pompás palotái nagyrészt ebből az időszakból származnak. A közös séta után rövid szabadprogram, majd utazás az Adriai-tenger mentén a Padova környéki szállodába (2 éj).

2. nap: Velence

Egész napos kirándulás Velencébe. Séta, ismerkedés a város legfontosabb nevezetességeivel (Szent Márk tér, Szent Márk Székesegyház, Campanile, Sóhajok hídja, Rialto híd stb.), és részvétel a különleges hangulatú karneváli forgatagban.

Az esti órákban visszautazás a szállodába.

3. nap: Velence, Murano

Szabad program. További nevezetességek megtekintése Velencében, barangolás a karneváli forgatagban, illetve idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano szigetére (a híres velencei üveggyártás központja).

4. nap: Padova

Indulás hazafelé. Délelőtt ismerkedés Padovával, Szent Antal városával, a híres bazilika megtekintése (gyönyörű szobrok, domborművek, freskók stb.), majd hazautazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Utazás: Légkondicionált luxusautóbusszal. Nincs éjszakai buszozás.

Szállás: 3 éjszaka Padova környékén (Velence kb. 45 perc autóbusszal) egy 4 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szo­bák­ban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár). A szálloda értékelésünk szerint inkább erős  3 csillagosnak felel meg.

Ellátás: Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora).

Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek. A reggeli tartalma: pékáru, müzli, joghurt, vaj, dzsem, sonka, sajt, italok.

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos uta­zást, a belépési illetéket Velencébe, a 3 éj­sza­kai szállást félpanzióval, az útlemondási bizto­sí­tást, a felsorolt programokat és az ide­gen­ve­ze­tést, de nem tartalmazza az eset­le­ges be­lé­pő­dí­ja­kat, a velencei vaporettojegyet a 2. napra, va­la­mint a 3. napi bérelt hajó árát.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (betegség-, baleset-, poggyász), ennek megkötése szerződéskötési feltétel, ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik biztosítással az adott évre.

Ára: 420 Ft/fő/nap. 

Egyágyas felár: 15.000 Ft (irányár)

Gyerekkedvezmény: 18.000 Ft (12 év alatt, 2 felnőttel egy szobában) (irányár)

Olaszországi idegenforgalmi adó: kb. 6 EUR/fő - a helyszínen fizetendőSzolgáltatásai: gyerek kedvezmény
Ellátás: félpanzió

Részvételi díj/ fő/ 3 éjszaka

0
Karnevál Velencében II.
2018. február 03.-február 06. 65 000 Ft
2018. február 08.-február 11. 68 000 Ft

Kedves Ajánlatkérő!

Kérjük, hogy a minél pontosabb ajánlat elkészítése érdekében lehetőség szerint ne csak a kötelező mezőket töltsék ki, hanem minden Önök számára fontos igényt jelezzenek.

Köszönjük!
Studio Italia Olasz Utazási Iroda

Kérjük válassza ki, hogy előfoglalni vagy csak ajánlatot szeretne kérni. (Amennyiben már kiválasztotta a konkrét szállást és az időpontot, akkor kérjük használja az előfoglalás funkciót. Ha csak érdeklődni szeretne, válassza az ajánlatkérés opciót!)

! Kapcsolafelvétel jellege ajánlatkérés előfoglalás
!
!
Kérjük az előtagot a végére írni, pl. Kovács dr., Kiss ifj.
!
!
Kérjük, lehetőség szerint ne freemail.hu-s e-mail címet adjon meg, mert a levél kézbesítése bizonytalan.
!
Kérjük telefonszámát a következő formátumban szíveskedjen megadni: +36303972829
 
!
 
!
  Karnevál Velencében II. szállástípus darab
! Dátum választása naptárból
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy júniustól szeptemberig
tengerparti apartmanjaink csak heti turnusra foglalhatóak szombati váltással!
! Dátum választása naptárból
!
Kérjük a gyerekeket is beleértve az összes utazó számát megadni.
 
 
Minden az utazással kapcsolatos kérését ide kérjük beírni. Pl. mozgássérült, család, baráti társaság, fiatalok, nyugdíjasok
! E-mail
Telefon
Kérjük adja meg, hogyan kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.
 

Karnevál Velencében I.

Körutazás

49 000 Ft Részvételi díj//fő/2 éjszaka-től

Karnevál Velencében I.

Körutazás

49 000 Ft Részvételi díj//fő/2 éjszaka-től

Körutazás

...