kategória
régió
város
szállás típusa
térképes kereső

Csoportos körutazásainkGarda-tó körüli túra-Riva del Garda

Garda tó ősszel is várja a látogatókat, kiváló helyszín túrázáshoz és városnézéshez egyaránt. A magas hegycsúcsokkal körül ölelt tó lélegzet elállító látványt nyújt, és híres történelmi események helyszínéül is szolgált. 
Ezúttal egy igen rangos esemény, a Riva del Garda félmaratoni futóverseny megrendezése alkalmából szervezünk egy Verona és Sirmione városnézéssel, a tavat keletről nyugatra megkerülő túrát. 


                        

Nápoly városnézés programokkal, repülővel!

Nápolyt látni és megszeretni …

’O Sole Mio, a Vezúv pusztító ereje és Pompei erotikus falfestményei közötti összefüggés, pizza margherita – és lehetne még sorolni a közhelyeket amik Nápolyról eszünkbe jutnak. Egy dolog biztos, hogy ezt a város egyszer látni kell. Csodálatos utazásra invitáljuk a kíváncsi utazni vágyókat, annál is, inkább mert ezzel az úttal egy álom válik valósággá – 5 teljes nap a nápolyi öböl, a Vezúv kürtője és Amalfi romantikus, citrus ligetekkel övezett partjának vonzalmában. Gazdag kulturális programokkal várjuk az érdeklődőket, amelyek magyar nyelvű idegenvezetőnk tolmácsolásában külön élvezetet fognak nyújtani. 


                       Kérdése van, hívjon vagy írjon nekünk!Személyesen:                                                                                      

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. (2.emelet)

Hívjon minket! Telefon: 06/1-789-1414                                                   

        

Emailen: utazas@studioitalia.hu vagy utazas3@studioitalia.huKollégáink készséggel állnak a rendelkezésükre!